Cateringbedrijf, evenementenverhuur en partyservice.
[email protected] | 050-50 34 507
Vorige
Grazingtable albertema peize

Grazing Table

Volgende

Kerst ontbijt/brunch

kerst ontbijt/lunch catering albertema partyservice
Kerst buffet albertema peize catering in Groningen, Drenthe en Friesland. Zakelijke catering. Bezorgen

Kerst buffet

Kerst buffet

Verras uw medewerkers met een heerlijk buffet! Ons kerst buffet gaat vanaf 15 personen. (Niet verkrijgbaar voor 1ste en 2de kerstdag) Koude gerechten:
  • Rundvleessalade
  • Rauwkostsalade
  • Pastasalade
  • Vleesschotel
  • Visschotel
  • Brood met kruidenboter
Warme gerechten
  • Stoofpeertjes
  • Opgebakken aardappels
  • Boontjes met spek
  • Gehaktballetjes in saus
  • Runderstoofpotje
Dessert
  • Lepelgebak (Bavarois)

Beschrijving

Een kerstbuffet van Albertema Partyservice biedt een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten die perfect passen bij een feestelijke gelegenheid. Dit buffet combineert koude en warme gerechten met een smakelijk dessert om van te genieten. Hieronder volgt een gedetailleerde omschrijving van het aanbod:

### Koude Gerechten

**Rundvleessalade**
Deze klassieke rundvleessalade is een rijke en smaakvolle mengeling van malse stukjes rundvlees, romige aardappelen, frisse groenten en een subtiele mayonaisedressing. Het gerecht wordt vaak opgemaakt met kleurrijke garneringen zoals ei, augurk, en paprika, waardoor het zowel visueel aantrekkelijk als smaakvol is.

**Rauwkostsalade**
Een frisse mix van knapperige groenten zoals sla, komkommer, tomaat, wortels en paprika, geserveerd met een lichte vinaigrette of dressing naar keuze. Deze salade biedt een verfrissende en gezonde optie, perfect om de maaltijd mee te beginnen of als bijgerecht.

**Pastasalade**
Een hartige pastasalade gemaakt met al dente pasta, gemengd met ingrediënten zoals cherrytomaten, olijven, kaasblokjes, en verse kruiden. De salade is op smaak gebracht met een lichte pesto- of yoghurtdressing, wat het geheel een frisse en smaakvolle twist geeft.

**Vleesschotel**
De vleesschotel bestaat uit een assortiment van verschillende soorten vleeswaren, zoals ham, gerookte kipfilet, salami, en rosbief. Mooi gepresenteerd met bijpassende garneringen, deze schotel is ideaal voor de liefhebbers van hartig en goed gekruid vlees.

**Visschotel**
Een prachtige visschotel met een variatie aan gerookte en gemarineerde vissoorten zoals zalm, makreel, en paling.
Vers afgebakken brood, waaronder stokbrood en ciabatta, geserveerd met huisgemaakte romige kruidenboter. De kruidenboter is op smaak gebracht met verse kruiden zoals peterselie, bieslook, en een vleugje knoflook, wat het perfect maakt om te combineren met de koude gerechten.

### Warme Gerechten

**Stoofpeertjes**
Zacht gegaarde stoofpeertjes, langzaam gekookt in een aromatische mix van rode wijn, kaneel, en suiker. De stoofpeertjes zijn zoet en vol van smaak, en bieden een traditioneel en verwarmend gerecht dat perfect past bij de feestdagen.

**Opgebakken aardappels**
Knapperige, goudbruin gebakken aardappelen met een krokant randje. Deze aardappels worden licht gekruid met zout, peper, en eventueel wat verse kruiden zoals rozemarijn. Ideaal als bijgerecht bij de warme gerechten.

**Boontjes met spek**
Sappige groene boontjes, beetgaar gekookt en op smaak gebracht met gerookt spek. Het rokerige, zoute spek combineert prachtig met de frisse, knapperige textuur van de boontjes, wat een perfecte balans van smaken biedt.

**Gehaktballetjes in saus**
Kleine, smaakvolle gehaktballetjes, zorgvuldig gekruid en langzaam gegaard in een rijke, tomaat- of jusachtige saus. Dit gerecht is hartig en vullend, een echte klassieker die vaak erg in de smaak valt bij gasten van alle leeftijden.

**Runderstoofpotje**
Een stoofpotje van malse runderstukken, langzaam gegaard in een kruidige bouillon met rode wijn, uien, wortels, en laurier. De rijke, diepe smaken maken dit gerecht een stevig en verwarmend onderdeel van het buffet, perfect voor de koude wintermaanden.

### Dessert

**Lepelgebak (Bavarois)**
Een luchtig, romig dessert gemaakt van bavarois, een lichte mousse op basis van vruchten, room en gelatine. Het wordt vaak opgediend in glaasjes of schaaltjes en kan variëren in smaak, zoals aardbei, chocolade of vanille. Een verfrissend en zoet einde van de maaltijd, dat makkelijk met een lepel gegeten kan worden.

Dit kerstbuffet van Albertema Partyservice biedt een heerlijke mix van traditionele en moderne smaken, perfect voor een feestelijk diner met familie of vrienden.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen