Cateringbedrijf, evenementenverhuur en partyservice.
[email protected] | 050-50 34 507

Partycatering voor bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest organiseren? Albertema maakt van ieder event een geslaagd feest! Wij zijn specialist in catering op locatie en kunnen van iedere bedrijfsruimte een feestlocatie maken. Of het nu een jubileum is, een netwerkborrel of een zomerbarbecue, wij overtreffen alle verwachtingen.

Bedrijfsfeest catering

Koken voor 100 man? Wij kunnen het! In onze keuken maken wij de heerlijkste gerechten, hapjes en zoetigheden om te serveren op jouw bedrijfsfeest. Ook kunnen we een barbecue organiseren met het beste vlees van onze eigen slager. 

Sfeervol bedrijfsfeest

Wij weten niet alleen hoe we een feestje kunnen bouwen, maar ook hoe we de locatie sfeervol kunnen aankleden. Met tenten, statafels, verlichting en barren bouwen we het bedrijfsterrein, de bedrijfskantine of loods helemaal om. 

Alles uit handen

Laat je Albertema jouw feest organiseren, dan hoef je je helemaal nergens meer zorgen over te maken. Wij regelen de opbouw van het feest, het eten en drinken, de bediening en zorgen dat alles weer wordt afgebouwd na afloop van het geslaagde feest!

Meer dan partycatering

We zijn er voor alle feesten en partijen, maar we doen meer dan dat. We maken heerlijke lunchmaaltijden voor het personeel of voor tijdens vergaderingen met zakenrelaties, regelen overwerkmaaltijden en zijn er voor de bedrijfsborrel.

IJscowagen ijscokar
Glazen

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen