Cateringbedrijf, evenementenverhuur en partyservice.
[email protected] | 050-50 34 507

Specialiteiten

Blijf thuis en bestel een verse box met lekker producten die bij je thuis bezorgd kunnen worden. Vol lekkers zoals zachte broodjes, verse croissantjes, diverse soorten beleg en meer.

Ontbijt/Brunch

Blijf thuis en bestel een verse box met lekker producten die bij je thuis bezorgd kunnen worden. Vol lekkers zoals zachte broodjes, verse croissantjes, diverse soorten beleg en meer.

Lunch

Een écht lekkere lunch? Wij zijn er voor je, met een uitgebreid assortiment. Belegde broodjes, snacks, zuivel en fruit, maar ook een high-tea of een koffietafel is mogelijk. Bestel jouw lunch voor 14:00u en het staat de volgende dag al voor je klaar om af te halen. Liever bezorgen? Natuurlijk! Heb jij andere lunchwensen? Neem gerust contact op en dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Moederdag/Weekacties

Verwen jij jouw moeder met een heerlijk ontbijt of hightea? Bekijk hier onze opties. Hier zijn ook eventuele weekacties te vinden!

High-Tea

Een lekkere box gevuld met variërende gebakjes. Leuk voor het gezin! Of als cadeautje voor je moeder op Moederdag!

Borrel

Borreltijd! Wie houdt er nou niet van? Online bestellingen kunnen vanaf de volgende dag worden bezorgd of worden afgehaald. Heb je een bestelling voor dezelfde dag? Dat is vaak wel mogelijk. Geef je bestelling dan telefonisch aan ons door. Heeft u andere wensen? Neem dan even telefonisch contact op en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Barbecue

Ons vlees wordt op ambachtelijke wijze bereid door onze slager Rieks Albertema Wij verzorgen diverse mooie pakketten. Voor zowel de kleine (vlees)eter als de grote (vlees)eter, de visliefhebber en natuurlijk ook de vegetariër. Na het kiezen tussen deze opties, kan het pakket naar wens aangevuld worden met het bijgerechten pakket met salades, stokbroden, sauzen, dessert. Liever een andere indeling? Alle producten zijn naar wens in te delen.

Diner en Gourmet

Schakel je Albertema in voor een heerlijk diner? Al onze buffetten zijn inclusief het opbouwen en het leveren van borden, bestek, servetten, opschepbestek  en ander materiaal dat voor het buffet nodig is. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. De tarieven zijn p.p. (vanaf 20 personen) en exclusief afwaskosten. Een buffet voor minder dan 20 personen? Onze adviseurs helpen je graag verder. Overwerkmaaltijden vanaf 10 personen.

Banket en gebak

Albertema blinkt uit in een ruim assortiment ambachtelijk banket en gebak. Bestel je voor 17:00u? Dan kan het de volgende dag al geleverd/afgehaald worden.

Salades

Onze huisgemaakte salades zijn erg geliefd. Denk aan de bekende varianten als de huzaren-, rundvlees en kartoffelsalade, maar ook een Russische eisalade of zalmsalade kunnen wij van harte aanbevelen.

Verhuur

Albertema beschikt over een groot magazijn waar al onze verhuurproducten zijn opgeslagen. Kom je wat tekort aan servies, zitgelegenheid of onderdak? Geen enkel probleem! Bestel eenvoudig wat je nodig hebt en het staat op afgesproken tijdstip bij jou op de stoep of voor je klaar om af te halen. Hoe jij het ook wilt, wij regelen het.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen