Cateringbedrijf, evenementen verhuur en partyservice.
[email protected] | 050-50 34 507

Een echt familiebedrijf!

Albertema is een echt familiebedrijf, met jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van catering. Of het nu gaat om een enkele hapjesschotel voor een verjaardag of een compleet verzorgd buffet voor 300 personen… wij draaien onze hand nergens voor om!

Naast het leveren van onze heerlijke en veelal huisgemaakte producten op gewenste locatie, bieden wij ook een ruim assortiment aan verhuur.  Denk aan servies, bestek, tafels, stoelen, glaswerk, een biertap en zelfs een ijscokar! Eigenlijk alles om er een geslaagde dag van te maken.

In 1968 trouwden Freerk en Anneke Albertema. Freerk had toen al enkele jaren een melkloop met zijn broer. Na enkele jaren namen ze het pand van Freerk zijn vader aan de Zuiderweg in Hoogkerk over.  Hier ging Freerk samen met Anneke een kaas- en vleeswaren delicatesse zaak beginnen. Toen Freerk gevraagd werd of hij ook salades kon maken ging hij op cursus en zo is het bedrijf uitgegroeid tot een partyservice met personeel! Na een aantal jaren groeide het bedrijf uit haar jasje en werd er een stuk grond gekocht in Peize. Sinds 1994 tot heden is Albertema Partyservice actief in Peize. 

Albertema werkt duurzaam

Bij Albertema hechten we veel waarde aan een prettige werksfeer. Efficiënte samenwerking en persoonlijke ontwikkeling zijn van groot belang om deze prettige werksfeer te kunnen garanderen. Met behulp van het ESF zet Partyservice Albertema zich in als werkgever voor de duurzame inzetbaarheid van al haar medewerkers.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen