Cateringbedrijf, evenementen verhuur en partyservice.
[email protected] | 050-50 34 507

Partyservice en catering op locatie

Een verjaardag, bruiloft of jubileum, housewarming of ieder ander moment wat een feest waard is. Met de partyservice van Albertema wordt ieder event een groot feest. We regelen niet alleen de catering op locatie, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Van borden en bestek tot partytenten en alles daartussen in.

Feest organiseren met Albertema

Onze vakmensen weten hoe ze van iedere gelegenheid een feest maken. Jij hoeft alleen nog maar na te denken over wat je zult aantrekken.

Er komt bij een feest organiseren voor een bruiloft of een tuinfeest met catering het een en ander kijken. Wij regelen alles, van de stekkerdozen tot koelkasten om het drinken lekker koel te houden op een warme zomermiddag.

Themafeest? Wij gaan ook verkleed

Wil je een themafeest organiseren? Wij denken graag mee. En dat niet alleen, we vinden het zelf ook heel leuk om verkleed te gaan. We regelen het eten en drinken, de aankleding van de ruimte en het licht en geluid. We zorgen ervoor dat niemand iets tekortkomt!

Voor kleine en grote feesten

Of je nu een bruiloft wilt organiseren voor 200 man of een verjaardag wilt vieren met 10 mensen, Albertema is er voor al deze gelegenheden. Bestel de standaard partyservice specialiteiten in de webshop of vraag een offerte aan voor maatwerk.

Catering op locatie: van de taart tot het bestek

Als je dacht dat we alleen partyservice zijn, dan heb je het mis! Albertema is ook banketbakker. Met ons team van top banketbakkers maken we de mooiste taarten voor bruiloften en verjaardagen. Zelfs taarten voor 400 man is ons niet te gek.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen